Prijava   |    Košarica: 0   |    Pomoč pri nakupu: 040 416 023

Družinski izlet s terenskimi vozili / 4 osebe

196,00 €

Priporoči prijatelju: Priporoči prijatelju

Verjetno imate le redko še priložnost za pravo doživetje. Zato vas vabimo, da pobegnete od rutinskega vsakdana in se z nami odpravite na prijeten dogodek – družinski izlet s terenskimi vozili, po poteh Martina Krpana.

Trajanje: 2,5 - 3,5 ur

Število udeležencev: 4

Veljavnost darilnega bona: 12 mesecev

Podrobnejši opis:

Vaši najmlajši in malo majn mladi bodo uživali, ko bodo v stilu Indiane Jonesa raziskovali podzemne rove, v vožnji s terenskimi vozili ter ogledu vseh znamenitosti na poti. Naša izkušena ekipa zagotavlja, da bo ta družinski izlet v naravi prelepo doživetje, ki si ga boste še dolgo zapomnili.

Doživetje vodijo izkušeni vodniki, ki vas bodo animirali do te mere, da boste občutili pozitivno energijo veš čas druženja z nami. Vse bo podrejeno kvalitetni izvedbi, da se boste z nami  maksimalno dobro imeli.

Pot se nahaja v samem začetku pivške kotline. Ravno tukaj v prelepem kraškem ambientu izvira reka Pivka, ki v nadaljevanju svoje poti izkleše v živo skalo mojstrovino kot je Postojnska jama. Tudi ljudje, ki so živeli v bližini te naravne kiparke, so  v različnih obdobjih zgodovine izklesali za Slovenijo neprecenljiv kulturni spomenik. Sprehodili se bomo po krajih Martina Krpana. Spoznali dom Miroslava Vilharja, Dragotina Ketteja, postojanko Napoleona Bonaparetea, in še in še...

Le kje drugje še v treh urah vidite, dva grada, izvir reke Pivke, zgodovinsko napajališče z nekoč izjemno strateško vrednostjo, kjer je svojega konja pojil Napoleon Bonaparte in večinoma vojska pred ter za njim. Hišo kjer je podpisal predajo eden zadnjih nemških korpusov na naših tleh. Domovanje treh velikih slovenskih kulturnikov Frana Levstika, Miroslava Vilharja in Dragotina Ketteja.

Doživetje vključuje: strokovno TB vodenje (visoko usposobljeni inštruktorji iz timskega dela z bogatimi praktičnimi izkušnjami v oblikovanju ekip iz vojaškega področja), animacijski ogled bunkerjev, ogled vseh znamenitosti naštetih v opisu dogodka, vožnja s terenskimi vozili (krajša oblika, vozilo vozijo samo naši inštruktorji), ostali stroški in oprema, zavarovanje.

Znamenitosti celotne poti:Vallo Alpino - utrdbe iz začetka druge svetovne vojne, staro jedro vasi Zagorje, hrib Šilentabor - naravna razvodnica, grad Šilentabo, cerkvica sv. Martina, zgodovinsko napajališč, izvir reke Pivke, malo presihajoče Zagorsko jezero, grad Kalec, dom Miroslava Vilharja, bivališče Fran Levstika kjer je napisal knjigo Martin Krpan, bivališče Dragotina Ketteja.

Kako se pripraviti na doživetje:

Oprema udeležencev: dobra volja, obvezna je športna obutev, športna oblačila, rezervna oblačila, fotoaparat.

Izleti se izvajajo v vseh letnih časih za skupine od 4 do 25 oseb.

Izvajalec:
Tuam

Lokacije:

Notranjsko-kraška
  • Brezplačna dostava in darilni boni za nakupe nad 100 €
  • Plačilo po predračunu (popust 0,99 €)
  • Plačilo po povzetju
  • Dostava in embalaža
  • Kakšen je strošek dostave bonov?
  • Varnost nakupa

Podari vrednostni darilni bon.

Ne veš, kaj bi podaril? Potem je zate idealna izbira vrednostni darilni bon Darilnice! Z njim lahko obdarjeni izbira med vsemi doživetji!