Prijava   |    Košarica: 0   |    Pomoč pri nakupu: 040 416 023

Dostava in embalaža

Dostava

V primeru, da ste ob nakupu darilnih bonov izbrali možnosti plačila po predračunu ter ste  predračun plačali in je denar viden na TRR upravitelja portala do 15:30, bo vaše naročilo oddano na pošto še isti delovni dan, plačila prejeta po 15:30 pa bodo oddana na pošto naslednji delovni dan.

V primeru, da ste ob nakupu darilnih bonov izbrali možnosti plačila po predračunu - osebni prevzem, lahko darilni bon prevzamete na sedežu podjetja Moje darilo d.o.o., ob predhodni najavi na telefonsko številko 040 416 023.

V primedu, da ste ob nakupu darilnih bonov izbrali možnost plačila z osebnim prevzemom (gotovina), lahko darilni bon prevzamete na sedežu podjetja Moje darilo d.o.o., ob predhodni najavi na telefonsko številko 040 416 023. 

V primeru, da ste ob nakupu darilnih bonov izbrali možnosti plačila po povzetju bo Darilnica vsa naročila, ki jih bo prejela vsak delovnik do 15:30, oddala na pošto še isti dan, naročila prejeta po 15:30 pa bodo oddana na pošto naslednji delovni dan.

Pošta Slovenije zagotavlja dostavo pošiljk po celi Sloveniji v enem ali dveh dneh. Preberite tudi Načini plačila.

Dostava neposredno obdarovancu

V nakupnem procesu imate možnost navesti kot naslov dostave tudi naslov obdarovanca, vendar v tem primeru ne smete izbrati možnosti plačila po povzetju, saj bi to pomenilo, da bo darilni bon plačal obdarovanec.

Embalaža

Darilne bone Darilnice prejmete v lično izdelani kuverti. Darilni boni so personalizirani z vaše strani in so iz debelejšega papirja višje kakovosti ter opremljeni s skrbno izbrano pentljo.

 

Kakšen je strošek dostave in darilnih bonov?

Strošek dostave darilnih bonov Darilnice preko Pošte Slovenije znaša 1,98 €.

Za nakupe, katerih skupni znesek presega 100 € in so plačani po PREDRAČUNU, so dostava in darilni boni BREZPLAČNI! 

Strošek dostave elektronskih bonov je brezplačen, prav tako je brezplačna dostava, če izberete način prevzema -  osebni

Stroški dostave darilnega bona do vrednosti 99,99 €:

A: plačilo po predračunu  >> SKUPAJ 0,99 €

-0,99 € – Popust za plačilo po predračunu
1,98 €
Strošek poštnine

B: plačilo po povzetju >> SKUPAJ 4,48 €

4,48 € Strošek poštnine
OPOMBA: Prejemnik bona plača še storitev Pošte Slovenije.

Podari vrednostni darilni bon.

Ne veš, kaj bi podaril? Potem je zate idealna izbira vrednostni darilni bon Darilnice! Z njim lahko obdarjeni izbira med vsemi doživetji!