Prijava   |    Košarica: 0   |    Pomoč pri nakupu: 040 416 023

Dodajte svoje storitve med naša doživetja

Ste ponudnik zanimivega doživetja (storitve) in želite dodatno povečati svojo prodajo z uporabo spleta, kjer iz dneva v dan kupuje vedno večje število kupcev? Je storitev, ki jo ponujate lahko zanimivo darilo?

Ponudite svoje storitve v obliki doživetij preko Darilnice.si!

Ekipa Darilnice ima ustrezno znanje, izkušnje, tehnologijo in vizijo, s katerimi lahko učinkovito povečamo vašo prodajo in poskrbimo za zadovoljstvo vaših in naših kupcev. Ne želimo biti zgolj ponudniki dodatne prodajne poti za vaše storitve, temveč predvsem partnerji, soodgovorni za rezultate.

Kdo lahko prodaja svoja doživetja na Darilnica.si?

Darilnica je odprta za vsa slovenska podjetja, ki izpolnjujejo najvišje kriterije kakovosti storitev (doživetij). Ali ste tudi vi med njimi?

Dodajte svoje storitve med naša doživetja! Začnite zdaj!

  1. Najprej nam pošljite elektronsko pošto na info@darilnica.si skupaj z opisom vaših storitev ter vašimi kontaktnimi podatki.
  2. Poklicali vas bomo, se z vami pogovorili, sestali ter v kolikor boste izpolnjevali vse zahtevane pogoje vam bomo tudi posredovali v podpis posebno pogodbo o sodelovanju.
  3. Za dogovorjena doživetja nam boste nato posredovali nekaj slik (lahko tudi video posnetkov) in kratkih opisov doživetij. Ekipa Darilnice nato uredi poslane materiale (tako grafično kot tekstovno) ter jih objavi na spletni strani Darilnica.si.

 

Podari vrednostni darilni bon.

Ne veš, kaj bi podaril? Potem je zate idealna izbira vrednostni darilni bon Darilnice! Z njim lahko obdarjeni izbira med vsemi doživetji!