Prijava   |    Košarica: 0   |    Pomoč pri nakupu: 040 416 023

Načini plačila

Darilnica.si omogoča naslednje načine plačila:

  • po predračunu (po ponudbi) na TRR podjetja (POPUST 0,99 €),
  • po povzetju (Pošta Slovenije zaračuna storitev plačila plačilnega naloga po ceniku Pošte Slovenije).
  • plačilo z osebnim prevzemom (gotovina)

Darilnica z razčlenjenimi stroški in navodili kupcu izda račun na trajnem mediju. V elektronski obliki je na strežniku podjetja MOJE DARILO d.o.o. shranjeno naročilo naročnika, ki mu je tudi dostopno v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu.

Plačilo po predračunu - (priporočen (cenejši) način nakupa s strani Darilnice)
Popust za plačilo po predračunu: 0,99 €

Ob nakupu darilnih bonov Darilnice ter izbiri možnosti plačila po predračunu, prejmete na elektronski naslov ustrezen predračun (ponudbo) za nakup izbranih doživetij. Ko je predračun plačan (denar viden na TRR upravitelja portala), Darilnica pošlje izbrano darilo na naslov, ki ste ga navedli v postopku nakupa (v primeru prejema plačila na naš TRR do 15:30 bo vaše naročilo oddano na pošto še isti delovni dan, plačila prejeta po 15:30 pa bodo oddana na pošto naslednji delovni dan).

Če boste ob nakupu darilnih bonov MojeDarilo.com izbrali osebni prevzem, lahko le-te prevzamete na sedežu podjetja Moje darilo d.o.o., ob predhodni najavi na telefonsko številko 040 416 023. 

POMEMBNO: Pri plačilu po predračunu je darilni bon, ki ga prejmete aktiven že da dan prejema, saj Darilnica aktivira darilne bone z dnem prejema plačila.

Plačilo po predračunu je glede na plačilo po povzetju cenejše iz dveh razlogov:

  • pri izbiri plačila po predračunu vam Darilnica prizna popust v višini 0,99 €,
  • ni vam potrebno plačevati še stroškov poštnih storitev, ki jih zaračuna Pošta Slovenije pri plačilu po povzetju.

Plačilo po povzetju

Ob nakupu darilnih bonov Darilnice ter izbiri možnosti plačila po povzetju, bo Darilnica oddala na pošto kupljene darilne bone (naročila oddana vsak delovnik do 15:30 so oddana na pošto še isti dan, naročila oddana po 15:30 pa bodo oddana na pošto naslednji delovni dan). Pošta Slovenije bo dostavila prejemniku obvestilo o prispeli poštni pošiljki. Naslovnik nato lahko dvigne prejeto pošiljko na lokalni izpostavi Pošte Slovenije, pri čemer tam poravna znesek kupljenih darilnih bonov ter še storitev Pošte Slovenije (Pošta Slovenije zaračuna storitev plačila plačilnega naloga po ceniku Pošte Slovenije).

POMEMBNO: Pri plačilu po povzetju je darilni bon, ki ga prejmete aktiven šele nekaj dni po prejemu, saj Darilnica aktivira darilne bone z dnem prejema obvestila Pošte Slovenije, da je kupec darilne bone plačal (zamik med vašim plačilom in našim prejemom plačila nastane zaradi prenosa gotovine preko Pošte Slovenije).


V kolikor imate še kakšna vprašanja glede načinov plačila, se obrnite na nas (info@darilnica.si / 040 416 023). Z veseljem vam bomo pomagali.

 

Podari vrednostni darilni bon.

Ne veš, kaj bi podaril? Potem je zate idealna izbira vrednostni darilni bon Darilnice! Z njim lahko obdarjeni izbira med vsemi doživetji!