Prijava   |    Košarica: 0   |    Pomoč pri nakupu: 040 416 023

Prejemniki bonov

Čestitamo!

Dobili ste podarjen darilni bon Darilnice. Spodaj lahko najdete navodila kako lahko izkoristite svoj darilni bon!

Obstajata dve vrsti darilnih bonov Darilnice:

 

Navodila za koriščenje vrednostnih darilnih bonov Darilnice

Prejemniki vrednostnih darilnih bonov Darilnice (brez navedenih konkretnih doživetij) morate s prejetim vrednostnim darilnim bonom kupiti na spletnem portalu Darilnica.si darilni bon Darilnice z že navedenim konkretnim doživetjem. Izbirate lahko med vsemi doživetji Darilnice, pri čemer se vam pri plačilu izbranega konkretnega doživetja prizna vrednost vrednostnega darilnega bona Darilnice. V kolikor boste izbrali doživetje, ki ima višjo vrednost kot je navedena na vrednostnem darilnem bonu Darilnice, boste razliko doplačali. V primeru izbire doživetja, katerega vrednost je nižja od vrednosti vrednostnega  darilnega bona, neizkoriščena vrednost vrednostnega darilnega bona zapade.

Po nakupu in prejemu darilnega bona Darilnice z navedenim doživetjem boste kodo tega bona vpisali na spletni portal Darilnica.si in prikazali se vam bodo kontaktni podatki za koriščenje kupljenega doživetja.

 

POSTOPEK KORIŠČENJA VREDNOSTNIH DARILNIH BONOV DARILNICE

  1. Na spletnem portalu Darilnica.si poiščite želeno doživetje (izbirate lahko med vsemi navedenimi doživetji (masaže, adrenalinski dogodki, itd.)) ter ga dodajte v nakupno košarico.
  2. Pri plačilu konkretnega doživetja uporabite kodo vrednostnega darilnega bona, ki ste ga prejeli – priznala se vam bo vrednost navedena na vrednostnem darilnem bonu Darilnice.
  3. Na dom prejmete darilni bon Darilnice z navedenim kupljenim doživetjem. Kodo tega darilnega bona vpišete na spletnem portalu Darilnica.si in prikazali se vam bodo kontaktni podatki ponudnika storitve za koriščenje kupljenega doživetja.
  4. Spodnji del darilnega bona Darilnice z navedenim doživetjem prinesite s seboj k ponudniku doživetja.

 

Navodila za koriščenje darilnih bonov Darilnice z že navedenim konkretnim doživetjem

Prejemniki darilnih bonov Darilnice na katerih je že navedeno konkretno doživetje vnesite kodo iz darilnega bona v rubriko »Imaš darilni bon?«. Spletna stran vam bo prikazala podarjeno doživetje z vsemi relevantnimi informacijami, ki jih potrebujete za rezervacijo termina pri ponudniku doživetja (kontaktni podatki ponudnika doživetja, telefon, ipd.).

POMEMBNO: Prejemniki darilnih bonov Darilnice z že navedenim konkretnim doživetjem te-teh ne morejo zamenjati za drugo doživetje.

POSTOPEK KORIŠČENJA DARILNIH BONOV DARILNICE Z NAVEDENIM DOŽIVETJEM:

  1. Kodo darilnega bona na katerem je navedeno konkretno doživetje vpišete na spletnem portalu Darilnica.si in prikazalo se vam bo podarjeno doživetje z vsemi kontaktnimi podatki ponudnika storitve za koriščenje doživetja.
  2. Spodnji del darilnega bona Darilnice z navedenim konkretnim doživetjem prinesite s seboj k ponudniku doživetja.

 

Za dodatno pomoč pri koriščenju darilnih bonov Darilnice pokličite na 040 416 023 ali pa nam pišite na info@darilnica.si.

Preberite si tudi rubriko pogosta vprašanja.

Podari vrednostni darilni bon.

Ne veš, kaj bi podaril? Potem je zate idealna izbira vrednostni darilni bon Darilnice! Z njim lahko obdarjeni izbira med vsemi doživetji!