Prijava   |    Košarica: 0   |    Pomoč pri nakupu: 040 416 023

Vrednostni darilni bon Darilnice

Prednosti bona

Ne veš, kaj bi podarili? Potem je zate idealna izbira vrednostni darilni bon Darilnice! Obdarovanec lahko z njim po svoji želji izbira med vsemi doživetji, ki so v ponudbi na spletnem portalu Darilnica.si.

Trajanje bona

Čas veljavnosti darilnih bonov Darilnice je 6 mesecev od dneva nakupa darilnih bonov. Datuma veljavnosti darilnih bonov ni možno podaljšati.

Unovčenje darilnega bona

Na spletni strani Darilnica.si vnesite kodo iz darilnega bona v rubriko »Imaš darilni bon?«. Spletna stran Darilnica.si vam bo nato prikazala vse ključne nadaljne informacije.

Prejemniki bona

NAVODILA ZA KORIŠČENJE VREDNOSTNIH DARILNIH BONOV DARILNICE:

Prejemniki vrednostnih darilnih bonov Darilnice (brez navedenih konkretnih doživetij) morate s prejetim vrednostnim darilnim bonom kupiti na spletnem portalu Darilnica.si darilni bon Darilnice z že navedenim konkretnim doživetjem. Izbirate lahko med vsemi doživetji Darilnice, pri čemer se vam pri plačilu izbranega konkretnega doživetja prizna vrednost vrednostnega darilnega bona Darilnice. V kolikor boste izbrali doživetje, ki ima višjo vrednost kot je navedena na vrednostnem darilnem bonu Darilnice, boste razliko doplačali. V primeru izbire doživetja, katerega vrednost je nižja od vrednosti vrednostnega  darilnega bona, neizkoriščena vrednost vrednostnega darilnega bona zapade.

Po nakupu in prejemu darilnega bona Darilnice z navedenim doživetjem boste kodo tega bona vpisali na spletni portal Darilnica.si in prikazali se vam bodo kontaktni podatki za koriščenje kupljenega doživetja.

 

POSTOPEK KORIŠČENJA VREDNOSTNIH DARILNIH BONOV DARILNICE:

  1. Na spletnem portalu Darilnica.si poiščite želeno doživetje (izbirate lahko med vsemi navedenimi doživetji (masaže, adrenalinski dogodki, itd.)) ter ga dodajte v nakupno košarico.
  2. Pri plačilu konkretnega doživetja uporabite kodo vrednostnega darilnega bona, ki ste ga prejeli – priznala se vam bo vrednost navedena na vrednostnem darilnem bonu Darilnice.
  3. Na dom prejmete darilni bon Darilnice z navedenim kupljenim doživetjem. Kodo tega darilnega bona vpišete na spletnem portalu Darilnica.si in prikazali se vam bodo kontaktni podatki ponudnika storitve za koriščenje kupljenega doživetja.
  4. Spodnji del darilnega bona Darilnice z navedenim doživetjem prinesite s seboj k ponudniku doživetja.

 

Podari vrednostni darilni bon.

Ne veš, kaj bi podaril? Potem je zate idealna izbira vrednostni darilni bon Darilnice! Z njim lahko obdarjeni izbira med vsemi doživetji!